Toppturar med guide

Topptur på ski er ofte aller best litt utpå våren når forholda generelt er trygge og været ofte betre enn i vintermånadene. Angr tilbyr toppturar i april og mai. Turane går i fjellområda rundt Ulvik i Hardanger. Akkurat kvar turen går den aktuelle dagen kjem an på vær og føreforholda. Med lokalkjend og erfaren guide kan du få flotte opplevingar i trygge omgjevnader. Guiden har og høg kompetanse på skredfarevurdering og generell ferdsel i vinterfjellet.
Toppturar med guide
Foto: 

Topptur på ski er ofte aller best litt utpå våren når forholda generelt er trygge og været ofte betre enn i vintermånadene.

Angr tilbyr toppturar i april og mai. Turane går i fjellområda rundt Ulvik i Hardanger. Akkurat kvar turen går den aktuelle dagen kjem an på vær og føreforholda.

Med lokalkjend og erfaren guide kan du få flotte opplevingar i trygge omgjevnader. Guiden har og høg kompetanse på skredfarevurdering og generell ferdsel i vinterfjellet.

Turdatoar:

  • Lørdag 17. april
  • Lørdag 24. april
  • Lørdag 8. mai

Pris pr person frå kr 1.490

Praktisk info om skitur

For å bli med på topptur treng du eige utstyr. Det er anbefalt toppturutstyr av typen tech, telemark eller splitboard. Skredutstyr (sendar/mottakar, spade og søkestang) er alltid anbefalt på topptur.

Sjå meir informasjon på Ski – ANGR

No items found.
Nyheitsbrev

Ikkje gå glipp av spennende nyheiter og tilbod

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.