Verdas poesidag: Konsert med Granem

«Tror jeg holder meg inne i dag / det flyr svarte kråker overalt /Er nøktern i troa på tegn og skrømt / men det er greit å være på den sikre sia,har jeg erfart » Desse linjene frå songen «Svarte kråker» opnar Granem si debutplate Solstreif. Mannen bak Granem er Frode Granum Stang, songpoeten frå Kapp som platedebuterte i 2019. Naturen står sterkt i Granems tekstunivers, både i hans eigne tekstar og i tekstane han har tonesett frå Tor Jonssons diktsamlingar.
Verdas poesidag: Konsert med Granem
Foto: 
Eivind Nakken

«Tror jeg holder meg inne i dag / det flyr svarte kråker overalt /Er nøktern i troa på tegn og skrømt / men det er greit å være på den sikre sia,har jeg erfart »

Desse linjene frå songen «Svarte kråker» opnar Granem si debutplate Solstreif. Mannen bak Granem er Frode Granum Stang, songpoeten frå Kapp som platedebuterte i 2019. Naturen står sterkt i Granems tekstunivers, både i hans eigne tekstar og i tekstane han har tonesett frå Tor Jonssons diktsamlingar. Granem er inspirert av fleire norske lyrikarar og nemner særskilt, i tilegg til Tor Jonsson, Hans Børli, Rolf Jacobsen og Tor Ulven. Musikalsk går Granem sine eigne stiar ilandskapet rundt tradisjonell visesong og folkrock.

Strand fjordhotel 21. mars kl 20.00

Billettar kr 150  eBillett: Verdas poesidag - konsert med Granem

No items found.
Nyheitsbrev

Ikkje gå glipp av spennende nyheiter og tilbod

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.